»
Herzlich Willkommen auf den Seiten von RezepteRang.de |
Öpfelbröisi
Kategorie:
Gattung: Obst, Backen
Anzahl: 4 Portionen
|
|
40
200
800
3
4
1
100
|
g
g
g
Essl.
Essl.
Teel.
ml
|
Chochanke
Auts Brot
Öpfle
Sultanie
Zucker
Zemet
Öpfusaft
|
|
In ere Pfanne de Chochanke uuslo. S`Brot in fini Schtreife schniide,
d`Öpfle wäsche rüschte o s`Chärnkhüs usenä, den in Schnäfeli
schniide. Jetzt s`Brot i de Pfann hellbrun röschte. Öpfelschnäfle,
Zemet, Sultanie, Öpfelsaft o de Zucker zom Brot id Pfanne gäh. Ebbe
zäh Minute be chliinem Führ dämpfe.
Öpfelbröisi werd i de Regu mit Melchkafi zum Znachtässe serviert.
Für d`schlanki Linie cha mer au de Anke wäglo o s`Brot im Bachofe
bähe ( Backen )
Stichworte: Apfel, Brot, Nachtessen
|
|
|
|
|