»
Herzlich Willkommen auf den Seiten von RezepteRang.de |
Landfraüwäie
Kategorie:
Gattung: Backen, Fleisch
Anzahl: 28 Cm
|
|
BELAG
1
300
1
1/2
100
100
1
|
Essl.
g
kleine
Bund
g
g
kleine
|
Öl
Zweierlei Gehacktes
Zwiebel
Petersilie gehackt
Weni Selleriekraut gehackt
Rüebli
Sellerie
Lauch
Salz, Pfeffer
Oregano
|
|
GUSS
2
250
|
ml
|
Eier
Kaffeerahm
Salz, Muskat
|
|
De Teig uswalle o id Wäieform inlegge. De Bode mehrmols iistäche.
För de Belag s`Gackte abrote inere Pfanne mit echli Öl, Zweble,
Peterli und Sellerichrut dezügä und mitdämpfe. D`Rüebli wäsche,
rüschte o i chliini Würfeli schniide. Ebeso de Selleri o de Lauch.
Da jetzt zum Fleisch gä o ebefalls mitdämpfe, velecht ächli Wasser
dezügä. S`ganze mit Sauz, Pfäffer o Oregano abschmöcke. Alles uf de
Teigbode verteile.
För de Guss alli Zütate güt mitenag mische Würze o öber de
Teigbode mitem Belag giesse.
Bache föfzä Minute of de zwoitunderschte Rille be zwoihundertföfzg
Grad.
Stichworte: Backen, Hackfleisch, Wähe
|
|
|
|
|