»
Herzlich Willkommen auf den Seiten von RezepteRang.de |
Bohn, Beern Un Speck
Kategorie:
Gattung: Obst, Suppe
Anzahl: 6 Portionen
|
|
700
1,50
500
3
1
1
|
g
kg
g
Bund
|
Durchwachsener Räucherspeck
Grüne Brechbohnen
Kochbirnen
Stängel (-4) Bohnenkraut,
- frisch
Petersilie, frisch
Salz
Pfeffer
Prise/n Zucker
|
|
Wat bruuks för Bohn, Beern un Speck? Woans geiht dat? smeukten,
dörwassen Speck Buukfleesch lütte, harte, greune Beern greune Bohn
Bohnkruut Peersill Salt un Peper un Zucker Dorto: Beer un Köm.
Speck un Buukfleesch een Stünn koken. Beern rin. 20 Minuten afteuben.
Bohn un Bohnkruut rin. Koken, bit de Bohn gar sün. Met Zucker, Salt un
Peper afsmecken. Water afgeeten. Allns op 'n Platte don. Peersill op
to'n scheunmoken.
Dorto gifft dat man Saltkantüffeln.
: Quelle : geocities.com/Athens/Parthenon/7595/labskaus.htm
: Erfasst : 16.05.01 von Micha Eppendorf
Stichworte: Birne, Bohne, Eintopf, Speck
|
|
|
|
|